SAVE THE DATE

Aanleiding / relevantie

Acute Zorg Euregio organiseert vanuit haar kenniscentrum functie al 15 jaar diverse scholingen, nascholingen en bijeenkomsten voor professionals in de traumazorgketen.
Dat is reden voor een feestelijke themabijeenkomst. Tijdens deze themabijeenkomst kijken we terug op hoe en wat we leren in de traumazorgketen. Welke ontwikkelingen hebben de scholingen doorgemaakt en op welke manier hebben ze bijgedragen aan het verbeteren van de traumazorg in onze regio.
Maar ook recente ontwikkelingen in de traumazorg komen aan bod.

Doelgroep

Professionals in de traumazorgketen in de regio Twente en Oost-Achterhoek (Meldkamercentralisten, medewerkers ambulancezorg, SEH-artsen en –verpleegkundigen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physician assitants, arts-assistenten en medisch specialisten in de traumazorg, verpleegkundigen en artsen in de revalidatiezorg). Opleiders, instructeurs, docenten en beleidsmedewerkers betrokken bij scholing en training van professionals in de traumazorg.

Binnenkort volgt het complete programma, maar noteert u reeds de datum: 7 december 17.30 - 22.00 uur Auditorium MST Enschede.