Scholing Traumatologie voor Verpleegkundigen november 2017

16 cursisten van de Scholing Traumatologie voor Verpleegkundigen hebben, na drie intensieve scholingsdagen, op 15 november hun certificaat in ontvangst mogen nemen. 

Tijdens deze scholing, bedoeld voor verpleegkundigen werkzaam op verpleegafdelingen van ziekenhuizen of revalidatiecentra, die betrokken zijn bij de zorg en begeleiding van (multi)traumapatiënten, worden de cursisten meegenomen in een real life casus van een traumapatiënt; vanaf het moment van de melding van het ongeval in de meldkamer van de ambulancedienst tot en met de revalidatie in het revalidatiecentrum.

De cursisten, afkomstig van Medisch Spectrum Twente Enschede, Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk, Saxenburggroep/ Röpcke Zweersziekenhuis uit Hardenberg, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn/Zutphen, ZGT Hengelo/Almelo en revalidatiecentrum 't Roessingh uit Enschede, hebben deze cursus met een gemiddelde van 9,0 beoordeeld. "Een heel toffe scholing! Goed toepasbaar in de praktijk", "Leuke, leerzame scholing. Nieuwe dingen geleerd, maar ook wel herhaling. Goed geregeld deze dagen", "Erg leuke scholing. Ik heb veel dingen geleerd. Het had van mij ook 4 dagen mogen duren om alle onderwerpen uitgebreid te kunnen behandelen. Verder is alles netjes verzorgd. Echt een aanrader!", is slechts een greep uit de vele positieve geluiden. Daar zijn we uiteraard blij mee!  
Maar deze enthousiaste, doch kritische groep verpleegkundigen, heeft gelukkig in hun evaluatie ook een paar kanttekeningen gemaakt. Tips waar wij voor een volgende keer ons voordeel mee kunnen doen. Dank daarvoor!

We feliciteren alle kandidaten met het behaalde resultaat! Top!

Fotoimpressie van deze dagen. 

Team Acute Zorg Euregio

 

NB: ook in 2018 wordt deze scholing weer gehouden. Zodar de data vaststaan, zullen we deze op onze website bekend maken.