Vacature Projectmedewerker

Acute Zorg Euregio (AZE) houdt zich in toenemende mate bezig met activiteiten op het gebied van opleiden, trainen en oefenen in de  EUREGIO (Twente en Oost-Achterhoek) grotendeels voortkomend uit landelijke kaders waaronder het ‘Kwaliteitskader Crisisbeheersing en OTO en de strategische agenda van het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ). 
In opdracht van het ROAZ houdt AZE zich bezig met de voorbereiding op rampen en crises van de witte keten. Dit wordt gedaan door middel van het programma ‘Opleiden, trainen en oefenen’ waar in nauwe afstemming met ziekenhuizen, ambulancediensten, huisartsen(posten), GGD, GGZ, GHOR en meldkameractiviteiten worden opgezet om zodoende de voorbereiding op rampen en crises naar een kwalitatief hoogwaardiger niveau te tillen.  
Ter ondersteuning van de huidige coördinator, belast met opleiden, trainen en oefenen, is er behoefte aan een projectmedewerker (m/v). De specifieke invulling van de functie zal in overleg bepaald worden. 

Functieomschrijving

De projectmedewerker OTO zal zich o.a. bezig houden met:

•Communicatie met ketenpartners en projectleiders, via e-mail, social media, website en beleidsstukken met betrekking tot de voortgang en activiteiten vanuit OTO;

•Schrijven van adviesmemo’s en beleidsstukken gericht op de voorbereiding op rampen en crises;

•Ondersteuning bij het organiseren en uitvoeren van  OTO-activiteiten;

•Beperkte financieel administratieve werkzaamheden;

•Ondersteunen van het OTO-steunpunt;

•Interne projectbudget bewaking in samenwerking met de coördinator en de financiële administratie.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de functie-eisen, arbeidsvoorwaarden en wijze van solliciteren.